Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalització del curs de cuina jove al Centre Cultural

El passat dijous, 28 de maig, va finalitzar el curs de Cuina Jove que va tenir lloc al Centre Cultural durant els quatre dimecres del mes de maig. A la cloenda van assistir la regidora d'Educació, Mª del Mar Viera, qui va lliurar els diplomes als participants, acompanyada pel regidor de Cultura i Joventut, Ferran Tornel.

Aquest curs, inclòs dins les actuacions que el Pla Educatiu d'Entorn ofereix als IES, ha estat una proposta de la comissió operativa per tal de donar resposta a diferents demandes dels instituts per portar als joves a altres espais educatius i de formació del municipi.

El curs ha estat impartit per la monitora Àngels Puntas, que participa en altres tallers de cuina que s'adrecen a les famílies dins dels centres educatius. Al curs han assistit una quinzena de joves, entre els 14 i els 16 anys, que han practicat durant els quatre dimecres les receptes que els proposava la monitora.

A banda de l'elaboració de les receptes, els joves aprenien qüestions relacionades amb la compra, la manipulació i la conservació dels aliments, així com tot el vocabulari específic en català.

Atesa la bona acollida i l' interès dels joves per aquest tipus d'activitats, es plantejarà a la Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn, seguir oferint aquest tipus d'oferta complementària fora dels instituts.

F.R.