Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 28 de maig de 2008

La darrera Junta de Govern Local, celebrada el passat 28 de maig, va aprovar diversos assumptes relacionats amb els equipaments educatius. Així, es va acordar la tramitació de la contractació del mobiliari de la segona escola bressol, per un import de 59.800 euros, i el repintat dels centres CEIP Vidal i l'Escola d'Adults Jaume Tuset, per un import d'altres 59.800 euros.

68.000 euros per a projectes solidaris
A proposta del Consell Municipal de Solidaritat, la JGL va autoritzar l'adjudicació d'uns 68.000 euros a projectes de desenvolupament. Així, es van atorgar 23.983 euros a Ripollet Solidari per a la continuació de projecte de Posoltega, 6.079 euros a Mans Unides per a la Índia, 19.180 al Casal Cubà de Ripollet i Cerdanyola per a finançar la segon fase d'un hospital i, per últim, 18.500 euros al Col·lectiu de Famílies Acollidores per al projecte d'un àpat diari per als infants de la daira de Bir Ganduz.

Finalment, es van contractar diversos serveis que fan referència a la celebració de la festa jove La Gibrelleta, com ara els equips de so, producció i les actuacions.

L.P.

Foto: El segon tinent d'alcalde, Xavier Peñarando, a la roda de premsa per donar compte dels acords de la Junta de Govern Local.