Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Joventut obre de nou la Sala d'Estudi Nocturn a la Biblioteca Municipal

Des del dilluns 2 de juny i fins el 6 de juliol, es torna a posar en funcionament la Sala d'Estudi Nocturn a les dependències de la Biblioteca Municipal. Aquest servei funcionarà en horari de 21 a 1 hores en dies laborables i de 19 a 1 hores en festius i caps de setmana.

Aquesta actuació està recollida al Pla Local de Joventut de Ripollet 2005-2008, i compta amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal, el Patronat Municipal de Cultura i la Policia Local.

Amb aquest programa es vol donar resposta a la demanda d'un espai per estudiar de cara als exàmens de selectivitat i el període universitari d'estiu. Durant l'any 2007, al període estiuenc van fer servir aquest servei 531 joves, arribant la demanda a superar la disponibilitat de places en alguns dies determinats. S'ha de tenir en compte que en aquesta xifra no es mostren els joves que van fer servir la sala d'estudi d'una manera repetitiva. El cost d'aquesta activitat és de més de 10.000 euros i per poder accedir-hi cal presentar el carnet d'estudiant.

F.R.