Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple ordinari del 29 de maig

L'Ajuntament va celebrar el passat dijous, dia 29, el Ple ordinari del mes de maig. Entre els punts aprovats destaca l'establiment del preu públic dels nous cursos de natació per a infants, que va obtenir el vot a favor de l'equip de govern, format per PSC i CiU, i l'abstenció del PP i el CpR. Els mateixos vots va rebre l'aprovació de la modificació de les bases d'execució del pressupost, per adaptar-les a la nova Llei de contractes.

Al Ple de maig també es van presentar dos expedients de modificació de crèdits. El primer, per un import de prop de 199.972,43 euros, destinat al Patronat d'Ocupació, i el segon, de 885.549,83 euros, que en la seva majoria es destinarà a la compra d'un local al carrer de Montcada, com a inici de l'aplicació de la Llei de barris a Can Mas. També es preveu adquirir un fons artístic propietat de la família Solà, remodelar la xarxa d'aigua de la rambla de Sant Esteve i ampliar el contracte de manteniment de Parcs Municipals. Aquest acord va comptar amb el vot en contra del PP, l'abstenció del CpR i el vot favorable de PSC i CiU.

El següent punt va ser aprovat per unanimitat. Es tracta de la modificació del grup promotor de la Llei de barris, amb la incorporació d'un representant del Club de petanca la Unión, un altre de la llar d'infants Baloo i un de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra. A l'apartat de mocions, es van debatre dues, presentades pel CpR. D'una banda, la que demanava adherir-se a una campanya en contra de l'ús de les bosses de plàstic, que va obtenir el recolzament de tots els grups municipals. D'altra banda, la que demanava l'excarceració del terrassenc Francesc Argemí, recolzada per CiU i PSC i rebutjada pel PP.

R.H.