Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prèvia del Ple ordinari del 29 de maig de 2008

El Ple consta de 8 punts a l'ordre del dia dels quals en destaquen quatre. El primer porta a aprovació la realització i l'establiment del preu públic dels cursos de natació per a infants, que es realitzaran en horari escolar al PAME. També destaca la proposta de modificació del grup promotor de la Llei de Barris que suposaria afegir un representant del Grup de Petanca Unión, un de la Llar d'infants Baloo i un altre de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Expedients de crèdits
També destaca, del Ple de maig, l'aprovació de dos expedients de crèdits. El primer és per un import de 199.972 euros dels quals 90.000 aniran destinats a l'arranjament de les voreres del carrer de Padró, entre la rambla de Sant Jordi i el Dr. Bergós, amb un paviment cimentat i antirelliscant.
El segon és per un import de 885.549 euros. D'aquests, 691.302 aniran destinats a l'adquisició i adequació dels locals de la illa del parc Rizal, projecte inclòs a la Llei de Barris. D'altra banda 28.000 euros serviran per adquirir un fons artístic propietat de la família Solà. El Patronat Municipal de Cultura serà el dipositari d'aquestes obres.
A més, 38.000 euros aniran destinats a la remodelació de la xarxa d'aigua de la rambla de Sant Esteve i s'ampliarà el contracte de manteniment de Parcs Municipals en 55.000 euros. Per últim es porta a aprovació l'adaptació de les bases d'execució del pressupost a la nova llei de contractes que suposa modificar les quantitats mínimes de contractació directa que suposarà 50.000 euros per projectes de obres i 18.000 euros

A l'apartat de mocions, el CpR n'ha presentat dues, corresponents a la demanda de llibertat de Francesc Argemí i a una campanya de rebuig a les bosses de plàstic. El ple, que s'iniciarà a 2/4 de 8, serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio.

FOTO: Sala de plens
FOTO2: L'alcalde presenta els punts més destacats del Ple del mes de maig.

L.P.