Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es clausura el Programa d'Arts Escèniques de l'EduArt

El Programa d'Arts Escèniques s'ha desenvolupat a les escoles de Ripollet des del passat mes d'octubre i ha comptat amb la participació de sis centres educatius, juntament amb el Centre Obert La Placeta. El seu objectiu ha estat que els alumnes coneguessin els recursos expressius propis per aprendre a viure potenciant el pensament creatiu. Entre el 20 i el 26 de maig els nens i nenes van representar les seves obres i es va clausurar el programa el passat dimecres, 28 de maig.

L'acte va començar amb un petit gag teatral interpretat per les tres monitores de teatre i els parlaments de la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera i el regidor de Cultura, Ferran Tornel. Tots els participants del programa van rebre un diploma i l'aplaudiment d'un centenar de pares, mares i familiars que els van acompanyar durant l'acte.

Tant la regidora d'Educació com el regidor de Cultura van destacar a les seves intervencions que "l'EduArt és un programa que cal seguir millorant any rere any, ja que està pensat, no per fer grans actors, actrius o artistes, sinó per formar persones" i van voler agrair molt especialment la participació dels col·legis i del Centre Obert La Placeta en tot el projecte.

F.R.

Fotos:
- Les monitores del taller durant la representació prèvia a l'acte.
- La intervenció de la regidora d'Educació Maria del Mar Viera.
- La clausura del regidor de Cultura Ferran Tornel.
- Els nens i nenes que han participat al certamen.