Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El RUA rep una placa pels seus 25 anys a la Nit de l'Atletisme Català

Amb motiu del seu 25è aniversari, el Ripollet Unió Atlètica va rebre, el passat 23 de maig, una placa commemorativa, pel quart de segle que el club porta dedicat a la pràctica de l'atletisme. Va ser a la 17a edició de la Nit de l'Atletisme Català, organitzada per la Federació Catalana d'Atletisme i on es premia els millors atletes i clubs.

Probes a Manresa, Palafrugell i Manlleu
Pel que fa a les competicions esportives, el RUA va participar el passat dissabte, 24 de maig, a Manresa, a la jornada prèvia al Campionat de Catalunya en les categories aleví, infantil i cadet. A la categoria aleví tots els participants van aconseguir classificar-se per a les finals. No va ser així a la infantil, on Alba Ruiz, única representant del RUA va acabar a la 20a posició i no podrà així accedir a la final.
La pluja del cap de setmana va provocar la suspensió, el diumenge 25 de maig, del Tecer Meeting Internacional de Lloret de Mar, fent que Josep Gil no pogués disputar aquesta trobada. El meeting que sí es va celebrar va ser el 17è Meeting Internacional de Palafrugell, on hi van participar més de 200 atletes de 36 països diferents. En aquesta proba van córrer Oriol Cascalló, que va finalitzar 15è als 3000 m obstacles i on va guanyar José Luís Blanco. Sonia Mañas va acabar 3a als 800 m en la categoria sub-17, Félix Acero va finalitzar 2n a la primera sèrie masculina de 800 m absoluta i Ivan Roguera va guanyar la proba de 1500 m en categoria sub-17.
Diumenge, Juan Arias va participar a la cursa de 10 km entre Manlleu i Vic. Una dura proba on el corredor del RUA va acabar a la posició 109, dels 999 participants que van arribar a la meta.