Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova temporada de la piscina descoberta

El dissabte, dia 7 de juny, s'inaugura una nova temporada de les piscines descobertes del Poliesportiu Municipal. Fins el dia 20 de juny, els dies laborables, la piscina romandrà oberta de les 14.15 hores fins a les 20.00 hores, i a partir del dia 23 de juny i fins el 31 d'agost, l'horari d'obertura començarà a les 10.30 hores.

Els dissabtes i festius, l'horari de les piscina descoberta és de 10.30h fins a les 20.00h, excepte el dissabte, dia 14 de juny que, amb motiu de la celebració de la cloenda de l'esport escolar, serà de 14.30 hores fins a les 19 hores. Els preus de les entrades per a tots els dies seran de 5 euros pels adults i 3,50 euros pels menors de 18 anys, amb la possibilitat d'adquirir bons d'entrades amb un 40 per cent de descompte.

NORMES PER A LA UTILITZACIÓ DE LA PISCINA DESCOBERTA

1.- Per accedir i sortir de la piscina, s'ha de fer amb la roba i el calçat adient (banyador, sabatilles bany). No es podrà estar amb roba i calçat del carrer a les zones de la piscina.

2.- És obligatori dutxar-se abans d'entrar a l'aigua.

3.- Per menjar, s'haurà d'utilitzar la zona de pícnic.

4.- És necessari utilitzar les papereres i no es poden llençar restes de menjars,
papers, etc, al terra.

5.-. Les persones afectades de malalties que es puguin encomanar, no podran accedir a les instal·lacions.

6.- S'ha de circular caminant per les platges de la piscina, no es pot córrer, ni llençar-se corrent a la piscina. Està prohibit donar empentes.

7.- No es poden entrar begudes en envasos de vidre al recinte de la piscina.

8.- No es permet fumar a les platges de la piscina.

9.- La piscina olímpica només la podran utilitzar les persones que sàpiguen nedar.

10.- Per motius de seguretat, no es poden utilitzar flotadors de plàstic.

11.- No s'han de travessar els carrers, ja que es pot interrompre l'activitat d'altres persones.

12.- Els banyistes que sàpiguen nedar només podran utilitzar la piscina infantil quan acompanyin un petit que necessiti ésser vigilat per una persona adulta.

13.- Els nens que utilitzin la piscina petita, han d'estar, vigilats en tot moment per un adult. Tots els nens que no sàpiguen nedar, portant o no bombolla, que no estiguin acompanyats d'un adult, seran trets ràpidament de la piscina.

14.- No està permesa la pràctica d'apnea lliure.

15.- El Patronat Municipal d'Esports no es responsabilitza dels objectes que no es dipositin al guarda-roba.

16.- No es permetrà l'entrada als menors de 14 anys, en horari de bany lliure, si no van acompanyats d'una persona adulta, preferentment un familiar.

17.- L'abonat que vulgui sortir de la piscina i utilitzar altra instal·lació haurà d'identificar-se al conserge mitjançant el carnet o altre document que demostri la seva condició d'abonat. Ha d'anar correctament vestit (no podrà sortir només amb el banyador). Aquesta acció es podrà fer un cop al dia.

18.- Es prohibeix l'entrada de qualsevol aparell o instrument musical que pugui causar molèsties als demés usuaris de la piscina descoberta. Per escoltar música, s'han d'utilitzar auriculars.

19.- No es permet fer servir cap tipus de sabó o gel a les dutxes exteriors de la piscina.

F.R.