Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fí de curs del joves del Kftí de Tarda

El Kftí de Tarda del Casal de Joves de Ripollet celebra aquest dissabte, 31 de maig, el final de curs de les seves activitats, amb la presentació dels seus treballs dels joves participants davant els monitors i familiars. Així, s'estrenarà l'obra Criatures, treballada al taller de teatre; el curtmetratge Venjança, realitzat al taller de cinema; i les animacions audiovisuals, fetes pels joves del taller de multimèdia. La festa de fi de curs del Kftí tindrà lloc aquest dissabte a les 17.30 al Teatre Auditori de Ripollet.

L'acte estarà presidit pel regidor de joventut, Ferran Tornel, qui entregarà a tots els joves participants diferents obsequis, en agraïment al seu esforç i dedicació. Aquestes activitats estan incloses al catàleg d'actuacions del Pla Local de Joventut de Ripollet 2005-2008 i han tingut lloc al Kftí, espai polivalent situat dins el Casal de Joves de Ripollet.

41 joves participants
Un total de 41 joves, entre els 12 i 17 anys, han participat a la programació de Kftí de Tarda durant aquest any acadèmic 2007-2008. Durant tres dies a la setmana han realitzat tallers, activitats, espai per fer repàs o jocs de nit. També han col·laborat en xerrades i exposicions organitzades al municipi i s'ha endegat un grup de teatre amb joves adolescents que, de manera setmanal, ha aprés tècniques i dinàmiques teatrals.

F.R.

Fotos:
- Imatges del Kftí.