Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebració del Dia del Medi Ambient

El dia 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, instituït per les Nacions Unides, amb l'objectiu de donar a conèixer la necessitat de protegir i millorar el medi ambient entre la ciutadania. Ripollet s'adhereix a aquesta commemoració amb la presentació de la publicació 'Un conte de veritat', que serà escenificat a la Biblioteca de Ripollet.

L'acte, que tindrà lloc a les 17:30 hores, està organitzat per la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet i la Casa de Natura. A banda d'aquesta trobada, el 29 de juny es realitzarà un recorregut pel Ripollet Botànic, que comprèn un itinerari guiat pels 12 arbres del poble, destacats en el llibret d'arbres de fulla caduca que es presentarà en aquest mateix acte. La iniciativa està inclosa en el programa 'Ripollet per quatre camins'.

Conèixer el riu
D'altra banda, el passat 18 de maig es va fer una sortida col·lectiva al riu Ripoll, que formava part de l'Agenda de la Primavera i que tenia com a objectiu conèixer diferents aspectes de l'ecosistema del riu i que els assistents descobrissin el Ripoll en el seu entorn més natural. L'activitat estava organitzada pel Punt d'Informació Pinetons i va comptar amb 70 participants.

FOTO: El riu Ripoll al seu pas per Ripollet