Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avança la millora de la rambla Sant Esteve

Durant el mes de maig s'han iniciat a Ripollet les obres de remodelació de la rambla de Sant Esteve, en el tram inclòs entre els carrers Nou i Canigó. Aquests treballs, inclosos en la segona fase de la remodelació de la plaça de Pere Quart i entorn, tenen un cost total de 727.061,29 euros i són executades per l'empresa SEPISA. Està previst que la remodelació estigui acabada a mitjan d'agost.

L'obra dóna continuïtat a l'actuació realitzada al tram ja remodelat del mateix carrer, amb nova vorera i reasfaltat, així com el canvi dels fanals i mobiliari urbà. A més, s'estan fent treballs complementaris, com ara la col·locació de nou clavegueram i la retirada del cablejat elèctric.Durant el termini d'execució de les obres restarà habilitat un carril de la rambla d'accés a l'aparcament del Molí i la càrrega i descàrrega dels comerços de la zona. Igualment, es mantindrà un espai a ambdues voreres per al pas de vianants i, temporalment, es mourà uns metres el mercat setmanal.

Prioritat pels vianants
El projecte de remodelació de l'entorn del mercat destaca aplicació la cota zero, de manera que vorera i carretera estan al mateix nivell. Per a protegir els qui van a peu s'estan posant pilones i jardineres i, fins i tot, es limitarà la circulació de cotxes en alguns trams.