Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les activitats de l'Estiu al Carrer

El Patronat Municipal de Cultura ha presentat el programa de l'Estiu al Carrer 2008 per als mesos de juny i juliol. Aquest programa inclou 25 activitats organitzades pel PMC i diverses entitats culturals del municipi. Totes les activitats són gratuïtes i es duran a terme a diversos punts de Ripollet, com la plaça Onze de Setembre, la rambla de Sant Jordi, el pati del Centre Cultural o la torre de Can Mingrat, entre d'altres.

L'objectiu de l'Estiu al Carrer és arribar a tot tipus de públic, infantil, joves i adults; en aquest sentit, s'han organitzat activitats d'àmbits molt diversos amb la característica comuna que tots els actes es realitzen a l'aire lliure.

El regidor de Cultura Ferran Tornel ha volgut agrair durant la roda de premsa la implicació de les entitats culturals de Ripollet que participen a l'Estiu al Carrer, “un programa que”, segons les seves paraules, “ja s'ha consolidat i que any rere any ofereix a la població una bona alternativa cultural i festiva per als mesos d'estiu”.

F.R.

Foto:
- Ferran Tornel, regidor de Cultura i Eulalia Saló, coordindadora del PMC, durant la roda de premsa.
- Resum de les activitats
- El regidor i la coordinadora
- Cartell de l'Estiu al Carrer