Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ofereix una recepció oficial als artífexs de l'himne

El passat divendres, 23 de maig, l'Ajuntament de Ripollet va oferir una recepció oficial a totes les persones i entitats que han participat en la creació i enregistrament del ja oficial himne local ‘Cant a Ripollet'. L'alcalde, Juan Parralejo, acompanyat pel regidor de Cultura, Ferran Tornel i la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, van ser els encarregats de lliurar un exemplar del CD de l'himne i un obsequi a tots els presents.

A l'acte vam ser convidats els membres de la Societat Coral El Vallès, de l'Escola de Música Ripollet Educació, la Coral de Belles Arts de Sabadell i els alumnes de 6è de les escoles Anselm Clavé, Enric Tatché, Francesc Escursell, Gassó i Vidal, Josep Ma Ginesta, Tiana de la Riba, Sant Joan de la Creu i Mare de Déu del Roser. El consistori va voler fer un reconeixement especial, amb el lliurament d'una placa commemorativa, a Toni Santiago, director de la coral i encarregat dels arranjaments de l'himne.

L'alcalde va dirigir als assistents unes paraules d'agraïment per l'esforç i la feina feta i els hi va traslladar les felicitacions de molts veïns i veïnes que els van veure actuar el dia de la presentació oficial de l'himne, durant el Sant Jordi a la Rambla. L'acte va finalitzar amb una xocolatada al pati de l'Ajuntament.

R.H.