+ 40 anys
Tennis Ripollet B, 5 – Begues, 0

TENNIS TAULA
Júlia López bronze al Top Estatal de Tennis Taula
La jugador del CTT Ripollet, Júlia López, ha aconseguit la tercera plaça de la categoria benjamí femenina al Top Estatal de Tennis de Taula, celebrat a Calella (Barcelona) el passat 24 i 25 de maig. Un certamen on competeixen els 12 primers jugadors del rànquing estatal de les categories benjamí, aleví, infantil, juvenil i sots-21. Per part del Club Tennis Taula Ripollet han participat 8 jugadors, sent el club català amb més classificats per aquesta competició, que és la més important a nivell estatal després dels Campionats d'Espanya de cada categoria.

Amb aquest resultat, Júlia López manté el segon lloc al rànquing estatal benjamí de la temporada. Altres resultats destacats de la delegació ripolletenca els han assolit Raúl Porta i Marta Zamorano classificant-se en quart lloc de les categories aleví masculí i sots-21 femení, respectivament. Per la seva part, Berta López i Anna Roselló van fer un bon campionat assolint el 5è lloc a les categories infantil femenina i sots-21 femenina, respectivament. Cristina Vico va ser 6a a sots-21 femení, Mireia Badosa 7a a aleví femení i Karl Frey 8è a benjamí masculí.