Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Tennis Taula Ripollet lidera el medaller català

El passat cap de setmana es van celebrar a Bàscara (Girona) els Campionats de Catalunya d'Edats de Tennis de Taula en les categories aleví, infantil, juvenil i sots-21 on L'equip local va aconseguir 5 ors, 4 plates i 10 bronzes.

Una vegada més, el Club Tennis Taula Ripollet ha estat el club de Catalunya amb més podis assolits (19), entre els que destaquen els 5 títols de Campions de Catalunya aconseguits per Berta López (Individual Infantil femení), Berta López-Mireia Badosa (Dobles Infantils femenins), Mireia Badosa-Anna Ibañez (Dobles Alevins femenins), Raúl Porta-Yordi-J. Ramos (Dobles Alevins masculins), Raúl Porta-Mireia Badosa (Dobles Alevins mixtos).

Els ripolletencs també van aconseguir 4 Sotscampionats de Catalunya en les modalitats d'Individual Juvenil femení (Berta López), Individual Aleví femení (Mireia Badosa), Dobles Sots-21 masculins (Long Li Yi-Angel Carrión) i Dobles Infantils mixtos (Berta López-Yordi-Jason Ramos).

Aquesta magnífica actuació es va completar amb 10 medalles de bronze aconseguides per Anna Roselló i Cristina Vico (Individual Sots-21 femení), Mireia Badosa (Individual Infantil femení), Raúl Porta i Andy Frey (Individual Aleví masculí), Cristina Vico-Long Li Yi i Anna Roselló-Ramón Clivillé (Dobles Sots-21 mixtos), Berta López-Meritxell Ferret (Dobles Juvenils femenins), Raúl Porta-Yordi-J. Ramos (Dobles Infantils masculins) i Júlia López-Andy Frey (Dobles Alevins mixtos).

Els resultats obtinguts als Campionats de Catalunya d'Edats consoliden el Centre de Tecnificació del Club Tennis Taula Ripollet com l'escola de tennis de taula amb millors resultats de Catalunya, que ben segur es veuran ampliats amb les competicions a nivell català i estatal que encara resten per disputar-se fins al proper mes de juliol.

F.R.