Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou recorregut pel 'Ripollet històric'

Prop d'una vintena de persones van participar, el passat diumenge, 18 de maig, a un nou itinerari pel Ripollet Històric. La visita, organitzada per la Comissió local del Pla Educatiu d'Entorn i el Patronat Municipal de Cultura, va estar guiada per l'Eloi Isern, de l'Agrupació Ripollet Natura i es va fer coincidir amb el Dia Internacional dels Museus.

Tots els assistents van rebre la publicació 'Itinerari pel Ripollet Històric', editada per la Regidoria d'Educació, l'Agrupació Ripollet Natura i la Diputació de Barcelona. En aquest llibret es pot trobar la informació facilitada durant la visita, amb il·lustracions de José Toledano i textos del mateix Isern. El recorregut, amb una durada d'unes dues hores, va sortir del CIP i va passar pels carrers d'Isabel la Catòlica, de la Sagrera, la Baixada dels Corbs, fent una visita a l'interior de l'Església de Sant Esteve, i va finalitzar a la cantonada dels carrers d'Anselm Clavé amb Padró.

El proper itinerari tindrà lloc el 25 de maig, coincidint amb la Diada del Corpus. L'inici del recorregut serà a les 18 hores, al CIP.

R.H.