Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fi de curs dels programes d'arts escèniques i visuals de l'EduArt

El Patronat Municipal de Cultura, amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, ha organitzat entre el 19 i el 23 de maig el final de curs dels programes d'arts escèniques i d'arts visuals del projecte EduArt. El programa d'arts escèniques finalitzarà amb el Certamen de Teatre Infantil i Juvenil, i el programa d'arts visuals clourà amb l'exposició Espais íntims – itineraris oberts.

Pel que fa al programa d'arts escèniques, aquest s'ha desenvolupat a les escoles de Ripollet des del passat mes d'octubre i compta amb la participació de sis centres educatius, juntament amb el Centre Obert La Placeta. El seu objectiu ha estat que els alumnes coneguessin els recursos expressius propis per aprendre a viure potenciant el pensament creatiu.

En quant al programa d'arts visuals, entre tots els grups participants muntaran la mostra Espais íntims – itineraris oberts, que restarà a la sala 1 d'exposicions del Centre Cultural entre el 19 i el 25 de maig. El títol de l'exposició fa referència precisament a l'aprenentatge que han realitzant durant el curs, com si fos un itinerari o recorregut. A més, les obres exposades relacionen l'entorn, és a dir el municipi en el que vivim, i la intimitat. A Espais íntims – itineraris oberts hi intervenen un total de 8 grups de les escoles Sant Gabriel, Tatché, Ginesta, Martinet, Gassó i Vidal i el centre obert La Placeta.

Tant les representacions teatrals, que tindran lloc al pati del Centre Cultural, a partir de les 16 hores, com les presentacions dels treballs de l'exposició, que es faran a la sala 1, a les 17.45 h, són obertes al públic en general.


Certamen de teatre infantil i juvenil

- dimarts 20 de maig: a les 16 hores, El teatre de mitjanit a càrrec del grup de petits del CEIP Clavé; a les 16.30 hores, Un conte d'àngels i de dimonis a càrrec del grup de grans del CEIP Clavé.

- dimecres 21 de maig: a les 16 hores, Les tres princeses burletes a càrrec del grup de petits del CEIP El Martinet; a les 16.30 hores, Anem al bosc a càrrec del grup de grans del CEIP Ginesta.

- dijous 22 de maig: a les 16 hores, Les pors i la seva amenaça a càrrec del grup de petits del CEIP Ginesta; a les 16.30 hores, el Món màgic de les fades a càrrec del grup de grans del CEIP Sant Joan de la Creu.

- divendres 23 de maig: a les 16.30 hores, Només són turbulències a càrrec del grup de grans del CEIP Gassó i Vidal; a les 18 hores, La màquina de fer els deures a càrrec del centre obert La Placeta.

- dilluns 26 de maig: a les 16 hores, Blai, el petit xai a càrrec del grup de petits del CEIP Enric Tatché; a les 16.30 hores, Barbablava i les seves esposes a càrrec del grup de grans del CEIP Enric Tatché.

Exposició Espais íntims – itineraris oberts

- dilluns 19 de maig: a les 17.45 hores, col·legi Sant Gabriel i CEIP Tatché grans
- dimarts 20 de maig: a les 17.45 hores, CEIP Ginesta grans i CEIP El Martinet
- dimecres 21 de maig: a les 17.45 hores, CEIP Tatché petits i CEIP Gassó
- dijous 22 de maig: a les 17.45 hores, CEIP Ginesta petits i Centre Obert la Placeta

R.H.