Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El col·legi Martinet exposa una mostra d'art urbà

L'artista sabadellenc Werens, Ramon Puig, exposarà la seva obra al CEIP El Martinet de Ripollet. La mostra titulada 'Del graffiti de carrer a la galeria d'art' es podrà veure al centre del 22 de maig al 22 de juny. La inauguració es farà el 22 de maig a les set del vespre.

El creador Ramon Puig (Barcelona, 1967), que signa les seves obres com a Werens, duu més de 23 anys actiu en l'àmbit artístic nacional i internacional gràcies al seu immersió en el món de l'art urbà. Al llarg d'aquesta trajectòria ha desenvolupat àmpliament el graffiti, encara que inevitablement se li hagi relacionat també amb la pintura mural.

Paral·lelament ha treballat altres camps com la il·lustració, el disseny gràfic i les projeccions audiovisuals. Segons Werens, "pintar graffiti és la millor manera d'acostar l'art a tots, de col·laborar fent del món un lloc més agradable, intentant contrarestar l'absurd pensament dels quals prefereixen les ciutats grises, buides i sense vida".
A les seves obres podem destacar la barreja de formes i teixidures que expressen ritmes frenètics, amb colors fluorescents il·luminats amb llum ultraviolada. Les seves pintures avancen en paral·lel amb el projecte ImpaktesVisuals, una galeria d'art urbà situada a Barcelona, amb un nivell artístic comparable a les capitals europees a la avantguarda de les noves tendències.

F.R.