Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la Tercera Baixada de Carretons a Ripollet

El passat dijous 15 de maig l'Esplai l'Estel de Ripollet va presentar la 3a Baixada de Carretons que tindrà lloc el dissabte 30 d'agost en el marc de la Festa Major. La iniciativa, organitzada amb la col•laboració del Patronat Municipal de Cultura, compta enguany amb algunes novetats que es desvetllaran dies abans de la competició.

El que sí van destacar els membres de l'Esplai l'Estel és que cada any aquesta iniciativa compta amb més adeptes fins i tot d'altres poblacions.
Pel que fa a els carretons han de ser de construcció pròpia i poden comptar amb un màxim de 5 participants. D'altra banda han de tenir 3 rodes com a mínim, sistema de direcció i de frenada i no podran dur motor, pedals ni cap sistema propulsor.
El recorregut canviarà lleugerament però les categories es mantenen en sènior i junior i els premis s'atorgaran al més ràpid, al més original i al premi especial del jurat.
Una de les novetats destacades és que aquest jurat comptarà amb dues persones més, que seran del poble, i que es decidiran per sorteig. Els interessats en participar-hi, han d'apuntar-se al Centre Cultural.
Per als corredors, el termini d'inscripció finalitza el 27 d'agost i els participants han de dur obligatòriament un casc integral. La butlleta per inscriure's es pot trobar també al Centre Cultural i a diverses botigues de Ripollet.


L.P.