Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Auditori acull l'espectacle musical del grup Ocumé

L'espectacle començarà a les deu de la nit i el preu de les entrades és de 15 euros. Ocumé és la conjunció de sis veus que construeixen ritmes i harmonies tot creant un espectacle ple de música i gotes d'humor, només amb la veu, sense utilitzar altres instruments.

El seu repertori inclou versions vocals de clàssics del pop-rock, cantautors, gospel, jazz i la música llatina. Aquesta varietat, i la diversitat dels arranjaments propis que presenten, elements fonamentals en la seva proposta, fan dels seus concerts un espectacle obert a tota mena de públic.

Ocumé va néixer l'any 1992 fruit del desig d'un grup de joves de cantar pel senzill plaer de gaudir de la música. Així, el que va començar com una afició es va anar professionalitzant sense perdre, no obstant, el punt de frescor, imaginació i espontaneïtat que sempre ha caracteritzat el grup.

Degut al fet que la major part de components del grup venien del món coral, el repte va ser fer música sense instruments, només amb la veu, fent així seva la frase que diu que “la veu és el millor instrument que existeix". Al llarg dels anys han fet concerts a nombrosos clubs, sales de festa, teatres, convencions i festes majors arreu de Catalunya, Andorra, Espanya i Itàlia.

F.R.

Foto:
- Cedida per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.