Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Berta López, del Finques Ripollet, aconsegueix la seva primera medalla amb la selecció espanyola

La jugadora s'ha emportat el bronze a l'Open Internacional d'Espanya per a Joves, celebrat el passat cap de setmana a Platja d'Aro. El campionat ha comptat amb la participació de 18 països i ha estat puntuable per al circuit de tornejos de la Unió Europea de Tennis de Taula (ETTU).

Contra tot pronòstic, en ser la primera vegada que estava seleccionada i enfrontant-se a jugadores de rànquing europeu molt superior, Berta López , la més jove de la selecció estatal, va superar la primera fase de la competició infantil guanyant a l'alemanya Sabo i a la luxemburguesa Stammet. Al quadre final, va superar la francesa Berge a vuitens de final i la portuguesa Xiao (nº 8 del rànquing europeu infantil) a quarts de final. A les semifinals va caure davant l'holandesa Eerland (nº 5 del rànquing europeu) per 0-3. La rusa Yana Noskova va ser la guanyadora infantil del torneig.

Anna Ibáñez guanya l'Open Aleví de Bagà
La 19a edició de l'Open Aleví de Bagà celebrat el passat cap de setmana, la va guanyar la ripolletenca Anna Ibáñez, per davant de les seves companyes de club Júlia López (2ª) i Laura Chirita (3ª). D'aquesta manera el podi de la competició femenina va ser dominat completament per les jugadores del Finques Ripollet. Amb aquest torneig Anna Ibañez inaugura el seu palmarès a la part més alta del podi. A la categoria masculina, el jugador del CTT Ripollet Sergio Ortega va assolir la vuitena posició de la competició.

Fotos: CTT Ripollet
R.H.