Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Regidories d'Educació i Joventut responen al COP-CpR

Imatge 1.
Imatge 1
En un comunicat als mitjans de comunicació, les regidories d'Educació i Joventut han respost a unes declaracions del regidor del COP, José Luis Muñoz, recollides en un mitjà de comunicació local, en relació al recentment signat 'Pacte per l'Educació en el Lleure'.

En aquest comunicat, ambdues regidories manifesten que "al marge de les opinions legítimes que cadascú pugui tenir, aquest pacte ha estat fruit d'una llarga reflexió que ha durat mesos i en la qual han participat totes les persones que directa o indirectament tenen a veure amb l'educació dels nostres nens i nenes (tècnics de l'Ajuntament, directors i directores de les escoles públiques, representants de totes les AMPA, així com representants dels dos esplais locals, La Gresca i l'Estel)".

També afirmen que "el fet que el centre d'Esplai l'Estel no hagi signat el pacte no l'invalida, perquè compta amb un important consens i perquè l'Estel no es va adherir, però en cap moment va criticar el model ni la feina feta. A més, tal i com es va dir el dia de la signatura del pacte, aquest és obert, i per tant en qualsevol moment es pot incorporar".

En el comunicat, tant la Regidoria d'Educació com la de Joventut, lamenten "que la idea que te el regidor del COP del pacte sigui tan superficial, segurament perquè no l'ha llegit amb atenció. No és just parlar de que aquest Pacte pretengui "aparcar els nens" , perquè això és menysprear la feina feta per tantes persones que justament han treballat per aconseguir el contrari".

Segons el comunicat amb aquest pacte es garanteix "l'ampliació de les places i l'increment dels recursos", apostant per "millorar en quantitat alhora que aconseguim una qualitat millor per a l'educació dels nostres infants. Per tant, és d'esperar que tot això es tradueixi en una millora considerable. Diversos ajuntaments s'han interessat ja pel nostre Pacte, i això vol dir que és un referent".

Foto: Fotografia presa el dia de la signatura del Pacte per l'Educació en el Lleure.

L.P.