Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP- CpR denuncia ocupació de zones verdes i l'alt preu dels pisos de protecció oficial

El COP-CpR ha enviat dues notes de premsa per donar a conèixer la seva opinió sobre alguns temes d'actualitat.
En la primera d'elles el COP-CpR denuncia "noves ocupacions de zones verdes per ubicar-hi equipaments” i consideren que tot plegat és "fruit de la manca de planificació urbanística" per part del govern municipal. Posen com a exemples el nou Centre Cívic de Can Mas en els terrenys del parc Primer de Maig, o la modificació del Pla General Metropolità per ubicar la nova escola bressol a la zona de Pinetons.

D'altra banda, i en un segon comunicat, el COP-CpR alerta que "el preu dels pisos de protecció oficial és massa alt per garantir l'accés a l'habitatge" i declara que “cal canviar les formes d'actuar a l'hora de fer habitatges socials".
Pel COP-CpR cal que la Generalitat canviï “les lleis que regulen el preu dels habitatges de protecció oficial si el que es vol de veritat és fer una realitat el dret a l'habitatge de tots els ciutadans", ja que el govern català ha revistat a l'alça els preus dels pisos de protecció oficial. També insta a l'Ajuntament a “ser valent i intentar plantar cara al mercat” i afirma que "no cal que vengui els terrenys on es faran els pisos de promoció pública a preu de mercat".

FOTO: Alguns dels regidors del COP-CpR en un dels darrers plens municipals.

L.P.