Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat de Cultura presenta el Dia Internacional dels Museus

El divendres 9 de maig el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Ripollet, Ferran Tornel, va presentar les activitats previstes pel 18 de maig, Dia Internacional dels Museus. El programa, creat des del Centre d'Interpretació del Patrimoni, consta de visites al jaciment arqueològic de Ripollet, jornades de portes obertes i tallers infantils, així com un recorregut històric pel nucli antic de la població a càrrec de l'Associació Ripollet Natura.

El Consell Internacional dels Museus organitza anualment, des de l'any 1977, el Dia Internacional dels Museus. L'objectiu principal és apropar les institucions museístiques i els professionals del patrimoni al públic en general.

Dia Internacional dels Museus a Ripollet

De 10 a 14h Visites guiades al jaciment arqueològic. Punt de trobada a la cruïlla de l'avinguda Catalunya amb l'avinguda del Mediterrani.

D'11 a 14h, i de 17 a 20h Jornada de portes obertes al CIP i al Molí d'en Rata.

11h Visita guiada al Molí d'en Rata

12h Taller familiar ‘Atrapant somnis', on els nens i nenes aprendran com fabricar el seu propi atrapasomnis tal com ho feien alguns indis americans.

18h Recorregut històric pel nucli antic, a càrrec de l'Associació Ripollet Natura, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn.