Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 30 d'abril de 2008

Entre els acords de la darrera Junta de Govern Local destaca l'aprovació del conveni per la celebració dels Casals d'Estiu 2008, inclòs en el Pacte Local per l'Educació en el Lleure 2008-2009. Com a novetat d'enguany, l'horari dels Casals serà de nou del matí a cinc de la tarda, amb servei 'Bon dia', a partir de les vuit del matí.

Els casals d'aquest estiu comptaran amb 510 places i l'Ajuntament de Ripollet destinarà 38.250 euros per a beques. A més, també ha subvencionat 37,5 euros per cada nen i quinzena. Una altra novetat serà que es podrà matricular els nens i nenes per quinzenes i en horaris només de matí o per tot el dia. L'import dels casals serà de 92,50 euros per nen i quinzena, en horari de nou a una del migdia i de 182,50 euros, per nen i quinzena, en horari fins a les cinc de la tarda. El servei d'acollida a partir de les vuit del matí té un import de 3,5 euros. El preu del casal inclou totes les activitats i excursions, excepte les colònies. Els casals se celebraran del 25 de juny fins el 31 de juliol, al CEIP Escursell, Tatche, Ginesta i Anselm Clavé.

També es va donar el vistiplau a una inversió de 14.913,28 euros als CEIP Escrusell i Tatché per tasques de millora del sistema elèctric per evitar la contaminació lumínica. Finalment es va donar llum verda a la modificació de l'itinerari del Bus Exprés. Amb motiu de les obres de remodelació de la rambla de Sant Esteve l'autobús realitzarà tots els dies de la setmana el mateix recorregut que fa els diumenges, quan la rambla de Sant Jordi està tancada.

F.R.

Foto:
- Xavier Peñarando, durant la roda de premsa.