Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciades les obres de remodelació de la rambla de Sant Esteve

La passada setmana es varen iniciar les obres de remodelació de la rambla de Sant Esteve, en el tram inclòs entre els carrers Nou i Canigó. Aquestes obres, incloses en la segona fase de la remodelació de la plaça de Pere Quart i entorn tenen un cost total de 727.061,29 euros i són executades per l'empresa SEPISA. Està previst que les obres estiguin finalitzades a mitjans d'agost.

Durant el termini d'execució de les obres restarà habilitat un carril de la rambla per tal de facilitar, tant l'accés a l'aparcament del Molí, com la càrrega i descàrrega dels comerços de la zona. Igualment, s'ha mantingut un espai a ambdues voreres de la rambla per a la circulació de les persones.
Com al carrer del Sol i al carrer Nou, es realitzarà una pavimentació amb asfalt així com nous fanals i mobiliari urbà, seguint la línia estètica de la primera fase. A més, es faran treballs complementaris, com ara la col·locació de nou clavegueram i la retirada del cablejat elèctric, i es plantaran exemplars de magnòlies i algunes palmeres baixes.