Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit del Club Tennis Taula al Campionat de Catalunya Absolut

El passat dijous, 1 de maig, es van celebrar a Calella els Campionats de Catalunya Absoluts de Tennis Taula, amb una nombrosa representació de jugadors i jugadores del Club Tennis Taula Ripollet, que va aconseguir 7 podis. Amb 2 medalles de plata i 5 de bronze, l'equip local va ser el gran dominador del medaller, seguit de l'Olesa, amb 3 podis.

La millor actuació dels ripolletencs la va protagonitzar Berta López, que amb només 14 anys va ser la revelació del torneig, en proclamar-se Sots campiona de Catalunya Absoluta. L'altra medalla de plata la va aconseguir Long Li Yi en la modalitat de dobles masculins, fent parella amb Jordi Piella (CTT L'Escala).
Els cinc bronzes restants van ser per a la Cristina Vico, en individual femení i Marc Clotet, en individual masculí, i per a les parelles de dobles femenins Berta López - Anna Roselló i Cristina Vico - Marta Zamorano i de dobles mixtes Berta López - Ramón Mampel (Falcons Sabadell).