Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca el III Certamen de Monòlegs de Ripollet

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet, juntament amb les entitats Envídeo Ripollet i Club de Rol Ripollet, organitzen el III Certamen de Monòlegs de Ripollet. El concurs d'enguany es realitzarà els dies 6 i 13 de juny, amb una final que tindrà lloc el dia 27 de juny, al KFTÍ del Casal de Joves (rbla. de Sant Jordi, 6). L'horari de les actuacions serà sempre a les 22.00 hores, i l'entrada és gratuïta. El termini d'inscripció acaba el dia 15 de maig de 2008.

Aquest Certamen està obert a tothom que presenti un monòleg original, amb una durada màxima de 10 minuts, i que tracti sobre qualsevol tema amb humor.
Els premis pels guanyadors són 500 euros i diploma per al 1er classificat, 250 euros i diploma per al 2on classificat i 100 euros i diploma per al 3er.
El Certamen de Monòlegs s'ha convertit en un dels actes més destacats de l'estiu a Ripollet i està emmarcat dins de les activitats organitzades dins del programa 'KFTÍ de nit', que realitza la Regidoria de Joventut com una de les actuacions del Pla Local de Joventut de Ripollet 2005-2008.

BASES DE PARTICIPACIÓ EN EL III CERTAMEN DE MONÒLEGS DE RIPOLLET.

1.- La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet amb les entitats Envídeo Ripollet i Club de Rol Ripollet, organitzen el III Certamen de Monòlegs de Ripollet.

2.- Podran participar totes aquelles persones que enviïn un correu electrònic amb la següent informació:
- Nom i Cognoms,
- Adreça, telèfon i direcció de correu electrònic.
- Títol del monòleg, (pot ser provisional), i un petit resum del mateix.
- Currículum artístic.

3.- Les inscripcions s'han de fer arribar a la següent direcció de correu electrònic: jmsebastian@ripollet.cat tot especificant la inscripció pel III Certamen de Monòlegs de Ripollet. També es podran realitzar les inscripcions a la següent adreça:

CASAL DE JOVES
Rambla de Sant Jordi, 6
08291- Ripollet.
Tel: 935863027/ 935864652


4.- El termini d'inscripció finalitza el dia 15 de maig de 2008.

5.- El monòleg haurà de ser original, escrit pel concursant o per una altra persona, però lliure de drets d'autor. El text ha de tenir una extensió d'aproximadament 10 minuts, i pot tractar sobre qualsevol temàtica amb humor. L'idioma pot ser català o castellà.

6.- Es realitzarà una preselecció al mes de juny. Les actuacions de preselecció es faran els divendres a partir de les 22.00 hores al Kftí del Casal de Joves de Ripollet. Els dies d'actuació seran els divendres 6 i 13 de juny. L'organització distribuirà als seleccionats entre els diferents divendres segons el seu criteri, encara que aquests podran indicar la seva preferència per un dels 2 dies indicats. Els participants seran avisats de la data d'actuació amb una antelació mínima de 15 dies. Es seleccionaran 3 finalistes. La final tindrà lloc el dia 27 de juny de 2007. Tant la preselecció com la final es realitzaran a les dependències del Casal de Joves de Ripollet.

7.-El guanyador serà triat mitjançant un jurat, format per representants de la regidoria de Joventut i de les entitats organitzadores, així com representants del món artístic local. Els criteris de selecció seran la originalitat, qualitat artística, tècnica i humor. Les actuacions seran enregistrades en Video/DVD per facilitar la valoració del jurat.

8.- A la final s'escolliran als guanyadors, que tindran la següent dotació:

- 1r classificat. 500€ i diploma.
- 2n classificat 250€ i diploma.
- 3r classificat 100€ i diploma

9.- L'organització no es farà responsable en cas de plagi o incompliment de la normativa de drets d'autor, essent els participants responsables dels seus monòlegs.

10.- L'organització resoldrà qualsevol cas no especificat en aquestes bases, sense dret a reclamació, així com aquelles que les circumstàncies aconsellin per al bon funcionament del concurs.

FOTO: Imatge dels guanyadors de l'edició del Certamen de Monòlegs de l'any passat.

L.P.