Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos tallers per a tota la família al Molí d'en Rata

El Patronat Municipal de Cultura de Ripollet, des de l'àrea de Patrimoni, ha organitzat pel mes de maig dos tallers familiars al Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata. El primer d'ells tindrà lloc el proper 4 de maig, a les 12 hores, sota el títol Pa sense molla, però amb molt de gust: pa de Mèxic. Aquesta activitat ensenyarà als participants a aprendre a fer pa a la manera de Mèxic i preparar el tradicional guacamole.

Els nens i nenes coneixeran que el pa no és de la mateixa manera a tots els països i que, fins i tot, hi ha pobles que fan un pa sense llevat. A més, aquest taller es complementa amb l'exposició ‘El pa de la diversitat', que es pot veure al Molí d'en Rata de Ripollet.

D'altra banda, el PMC ha organitzat pel proper 18 de maig, a les 12 hores, el taller Un molí d'històries: atrapant somnis. Aquesta activitat, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, té l'objectiu d'ensenyar a fabricar un atrapasomnis per evitar els malsons quan dormim. Després es durà a terme una cerimònia de purificació amb fum i s'oferirà un te a la manera dels indis navajo.

El programa de tallers al Centre d'Interpretació Molí d'en Rata neix amb la finalitat d'oferir a les famílies una bona oportunitat per conèixer part de la història d'una manera lúdica i divertida i gaudir d'un matí de diumenge a l'aire lliure, ara que arriba el bon temps. El preu del taller és de 3 euros i gratuït per menors de 5 anys. Les inscripcions es poder formalitzar durant la setmana prèvia al Centre d'Interpretació del Patrimoni o el mateix dia del taller.

Més informació: Centre d'Interpretació del Patrimoni
C/ Molí d'en Rata, 1
08291-Ripollet

Horari: dimarts i dimecres de 9.30 a 13 hores
de dimarts a divendres de 16 a 20 hores

F.R.