Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Allau de podis per als jugadors i jugadores del Club Tennis Taula Ripollet

Els darrers quinze dies han estat de collita per als jugadors i jugadores del CTT Ripollet, aconseguint fins a un total de 14 podis en els diferents campionats en els que han participat.

Campionat de Catalunya per Equips

En la modalitat d'equips, les noies del Finques Ripollet s'han proclamat per segon any consecutiu Campiones de Catalunya Infantils (Mireia Badosa, Meritxell Ferret i Berta López), Sotscampiones de Catalunya Juvenils (Meritxell Ferret i Berta López) i Benjamins (Laura Chirita i Júlia López) i medalla de bronze Alevins (Laura Chirita i Júlia López).

Per la seva part els nois del Sandacos Ripollet han aconseguit dues medallas de bronze en les categories Aleví (Andy Frey, Karl Frey i Raúl Porta) i Benjamí (Karl Frey i Sergio Ortega).

Campionat de Catalunya Benjamí

A la categoria dels més petits, Karl Frey ha aconseguit proclamar-se Campió de Catalunya en la modalitat de dobles masculins, fent parella amb Carlos Carulla (Falcons Sabadell), així com la medalla de bronze en la modalitat individual.

En aquesta mateixa categoria, la parella ripolletenca Júlia López-Laura Chirita s'ha proclamat Sotscampiones de Catalunya en la modalitat de dobles femenins.

Campionat d'Espanya Universitari

Tres jugadors del Club Tennis Taula Ripollet (Long Li Yi, Anna Roselló i Cristina Vico) han representat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) al Campionat d'Espanya Universitari de Tennis Taula celebrat a Madrid.

Long Li Yi s'ha proclamat Sotscampió d'Espanya Universitari en la modalitat d'equips (amb Pere Navarro) i ha obtingut la medalla de bronze a la modalitat individual.

Per la seva part, les ripolletenques Anna Roselló i Cristina Vico han aconseguit la medalla de bronze per equips i han arribat totes dues a les semifinals de la prova individual aconseguint així dues medalles de bronze més.

F.R.

Foto:
- cedida pel club tennis Taula Ripollet