Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'edita el llibret 'Itinerari pel Ripollet històric'

La Regidoria d'Educació,l'Agrupació Ripollet Natura i la Diputació de Barcelona han editat 'Itinerari pel Ripollet Històric' una publicació on es poden trobar les rutes que des de fa uns mesos s'estan realitzant per les zones més emblemàtiques de la població.

La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, va explicar en roda de premsa que aquest llibret neix com a una iniciativa de l'escola San Gabriel concretada per l'Agrupació Ripollet Natura i que ha estat subvencionat al 100% per la Diputació de Barcelona.
Les il·lustracions son a càrrec de José Toledano i el text és d'Eloi Isern que va voler agraïr a Ripollet Natura la feina feta.
Amb el llibret es lliura un punt de lectura on venen les dates en que es realitza el recorregut. Els dies previstos són el 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus; el 25 de maig, coincidint amb la Diada del Corpus i el 15 de juny, coincidint amb la Trobada de Catifaires. Aquests tres recorreguts sortiran a les sis de la tarda del Centre d'Interpretació del Patrimoni.