Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple del 24 d'abrilS'accelera la tramitació de la segona llar d'infants per obrir al setembre

L'aspecte més destacat del Ple d'abril va ser l'ampliació del servei públic de la llar d'infants, amb l'aprovació de la creació d'un segon centre i la previsió d'una futura segona línia. A més, es van autoritzar les darreres modificacions urbanístiques, necessàries per a la construcció de l'escola bressol al costat del CEIP Ginesta. El centre obrirà al setembre. Aquests punts es van aprovar per unanimitat.

Quant a la resta de punts, en primer lloc es van discutir tres modificacions de partides per un total d'un milió d'euros. Serviran per dotar pressupostàriament la construcció i gestió de la segona llar d'infants, beques per llibres per als 3.300 escolars, l'expropiació del Casino i l'adequació dels comptes a la separació de Cultura i Joventut. El punt va ser aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern, de PSC i CiU. En canvi, el PP i el CpR es van abstenir.
Seguidament es va aprovar per unanimitat el canvi en una plaça i la compatibilitat d'una altra.
També es va acceptar la renúncia d'Urbaser a la pròrroga del contracte del servei de neteja i recollida d'escombreries. Així, ara començarà la tramitació d'un nou i, segons va avançar l'alcalde, s'aprofitarà el canvi per implantar un servei més modern. Van estar a favor PSC, CiU i CpR, mentre que el PP s'hi va oposar.
A continuació tots els partits van donar suport a la cessió de locals del Centre Cívic Maragall a 4 entitats.
Finalment, es va aprovar la moció proposada pel CpR per a la realització de millores al pàrquing del Molí. Tothom va estar a favor.