Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció per la tercera edició del Racó de les lletres locals

Els organitzadors del Racó de les lletres locals han fet una valoració “força positiva” de la jornada del Sant Jordi a la Rambla, el passat 20 d'abril, tot i resultar afectada per la pluja de migdia i la tarda. Els llibres més populars, pel que fa a volum de vendes van ser Ubuntu. Estimada terra africana, de Nicolás Valle, Històries Compartides, de María Jesús García i Sandra Domènech, i Ciutadans, retalls i mutacions. Una mirada fotogràfica a Ripollet, de Miquel Alba.

El llibre de Valle ha estat una de les novetats del Racó per a la Diada de Sant Jordi, juntament amb Entramados, escrit per les mestres del CEIP Martinet, el recull de poemes d'Agustín Villar, De musas, sentimientos y banalidades, i el recull de contes Tic-Tac. Cuentos y poemas contra el tiempo, que inclou el conte Un sobre dorado, de Xavier Gassó.

A més de l'espai de venda i signatura de llibres, per al qual van passar bona part dels autors locals amb títols en comercilització, al matí es va presentar el plafó ‘Llibres fets a Ripollet', que vol ser un espai de promoció de la producció local en els comerços locals durant tot l'any. En l'acte de presentació del plafó van ser-hi presents l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, els regidors de Comerç i Cultura, Joan Fandos i Ferran Tornel, i una bona representació dels establiments comercials que disposaran del plafó a les seves botigues i dels autors locals.

Wenceslau Soler i M. Antònia Recasens, autors de Viatge a Finlàndia i altres reflexions, juntament amb la Biblioteca de Ripollet i l'editorial EMA Publicacions, van ser els promotors d'aquesta iniciativa, l'any 2006.

Foto: Nicolás Valle en el Racó de les lletres locals durant la festa de Sant Jordi (Miquel Alba).

R.H.