Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 16 d'abril de 2008

A la darrera sessió de la Junta de Govern Local, celebrada el passat 16 d'abril, es va aprovar l'adjudicació de les obres de construcció del Centre Cívic del Parc 1er de Maig a l'empresa IBERGESTIÓN Construcciones y Obras per un import de 298.000 euros. L'execució es farà en un termini de 5 mesos i les obres començaran a finals del mes de maig.

També es va aprovar la signatura del conveni amb el Departament d'Habitatge perquè els edificis que pertanyen al barri de Can Mas obtinguin un 10% més de subvenció per part de la Generalitat en la rehabilitació de façanes i espais comuns. Aquesta subvenció extra, que s'atorga a banda de les subvencions que el govern de Catalunya ofereix normalment per a la millora d'edificis, està inclosa en els beneficis que suposa la Llei de Barris.
Per últim es va aprovar també la subvenció per part de l'Ajuntament del 100% del cost dels anomenats Tedis o tests d'edificació. Es tracta dels estudis que les comunitats de veïns han de realitzar a l'hora de rehabilitar un immoble. De moment, a la passada Junta de Govern Local, s'ha iniciat el procés d'adjudicació de l'empresa que realitzarà aquests estudis o Tedis.

L.P.