Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un multitudinari Sant Jordi a la Rambla estrena l'himne de Ripollet

El Sant Jordi a la Rambla d'aquest diumenge, 20 d'abril, es va poder desenvolupar gairebé sense problemes. Tot i que la pluja va fer acte de presència en un parell d'ocasions, a les onze del migdia la rambla de Sant Jordi era plena de gom a gom d'estands i de gent per visitar-los. El moment més esperat i emotiu va ser la presentació oficial de l'himne de Ripollet, Cant Ripollet, a la una del migdia, a la plaça de Pere Quart.

Els nens i nenes dels col·legis de Ripollet, la Societat Coral El Vallès, amb la solista Anna Borrego i cantaires de Belles Arts de Sabadell, van ser els encarregats d'interpretar l'himne davant de la presència de les autoritats municipals, els membres de la CRAC, la família Brull i centenars de ciutadans.

La Mostra gastronòmica també va ser un dels grans protagonistes del Sant Jordi a la Rambla, especialment la parada de l'entitat El Setrill, que va oferir una selecta varietat de plats, entre ells ostres amb cava.

El Racó de les Lletres Locals també va ser molt concorregut, ja que va fer la presentació de totes les novetats editorials locals i del nou plafó de promoció d'aquestes que es col·locarà als comerços de Ripollet.

Posteriorment, la Unió de Botiguers va realitzar el sorteig de les quatre televisions de plasma. Entre el miler de paperetes recollides les persones afortunades van ser Clara Daza, Angela Caudiel, Juan Figeroa i Concepcion Aldazabal.

Vegeu el vídeo realitzat per TV3.

F.R.

Fotos:
- Imatge de la rambla de Sant Jordi a mig matí.
- Racó de les Lletres locals.
- El Setrill, a la mostra gastronòmica.
- Durant la interpretació de l'Himne local.
- Sorteig de la UBR, amb una de les guanyadores.