Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament destinarà 130.000 euros a la compra de llibres de text

El proper curs 2008-2009 les famílies de 3.305 alumnes d'educació infantil i primària de Ripollet rebran un ajuda directa de 36 euros per nen per a la compra de llibres de text. A més, les AMPA dels centres educatius de primària i secundària que presentin un projecte de socialització dels llibres de text podran sol·licitar una ajuda de 600 euros per una línia o de 1000 en cas de dues línies. En total, es destinaran 130.000 euros a la compra de llibres de text.

Aquesta iniciativa forma part dels compromisos de govern acordats per PSC i CiU per aquesta legislatura. El projecte va ser presentat a la premsa el passat 17 d'abril, per l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, qui va estar acompanyat pel tinent d'alcalde, Xavier Peñarando i per la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera. Parralejo va explicar que els objectius principals d'aquesta iniciativa són incentivar la socialització a les escoles i pressionar per tal que la Generalitat faci efectiu el seu compromís de gratuïtat dels llibres de text.

El projecte, que es va començar a treballar el passat setembre, va ser presentat dimecres, 16 d'abril, a les AMPA i les direccions de totes les escoles de Ripollet, així com el sistema de beques per a menjador, llibres de text i material escolar que l'Ajuntament també atorga des del departament de Serveis Socials. Ripollet és el tercer municipi, juntament amb Santa Coloma i Sant Feliu de Llobregat, que posa en marxa aquesta iniciativa.

R.H.