Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La UBR sortejarà quatre teles al Sant Jordi a la Rambla

La Unió de Botiguers de Ripollet ha escollit el Sant Jordi a la Rambla com escenari pel sorteig de 4 televisors de plasma entre tots els clients que hagin aconseguit omplir l'àlbum ‘Ripollet pas a pas', amb imatges de la història de la nostra vila. Aquesta iniciativa es va posar en marxa l'any passat, amb motiu del 20è aniversari de l'entitat.

El sorteig es realitzarà davant notari entre aquelles persones que presentin durant el matí a l'estand de la UBR l'àlbum i el DNI. Una vegada els membres de l'entitat hagin comprovat que l'àlbum s'ha omplert correctament, els hi ompliran una butlleta per dipositar-la a la bústia del sorteig. El nom dels quatre guanyadors dels televisors de plasma es donaran a conèixer cap a les 14 h.

Els guanyadors seran convocats el proper 26 d'abril, al matí, per tal de passar a buscar el seu regal a una de les botigues que han col·laborat en aquesta aportació (Tinsal, Standel i Electrorambla). A la seu de la UBR restarà el darrer dels televisors, on al final del matí es reuniran tots els guanyadors. El dia del sorteig no es donarà ni es canviarà cap cromo.

R.H.