Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Itinerari pel Ripollet Històric durant el Sant Jordi a la Rambla

Imatge 1.
Imatge 1
El diumenge 20 d'abril, a partir de les 17h i coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi a la Rambla, tindrà lloc un nou itinerari pel Ripollet Històric que sortirà del Centre Cultural. L'activitat consisteix en un recorregut guiat pels carrers de la zona més antiga del poble. L'objectiu és ajudar als participants a conèixer i descobrir alguns dels elements històrics, culturals i artístics que formen part de Ripollet.

A banda del dia de Sant Jordi, està previst que aquest recorregut es realitzi també els dies 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus; el 25 de maig, coincidint amb la Diada del Corpus i el 15 de juny, coincidint amb la Trobada de Catifaires. Aquests tres recorreguts sortiran a les sis de la tarda del Centre d'Interpretació del Patrimoni.

L'activitat ha estat impulsada per la Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn i organitzada conjuntament amb el Patronat Municipal de Cultura. És gratuïta però cal fer una inscripció prèvia al Centre d'Interpretació del Patrimoni, al carrer del Molí d'en Rata, 1. (telf. 93 594 60 57).

L.P.