Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Natura reeditarà Històries de Ripollet

Coincidint amb els 25 anys de l'edició del llibre Històries de Ripollet, de Manel Mogas, el proper mes de setembre sortirà a la venda la reedició d'aquesta obra, gràcies a la tasca conjunta de l'Agrupació Ripollet Natura i EMA Publicacions. Aquest volum passarà a formar part de la col•lecció sobre història local ‘El Fil de la memòria', editada per l'empresa local.

Aquesta iniciativa sorgeix a partir de l'activitat ‘Itinerari històric' que realitza l'Agrupació Ripollet Natura, tant per a infants com per a adults. És arrel dels dubtes i preguntes dels participants, que decideixen reeditar Històries de Ripollet.

Nous continguts
L'obra comptarà amb un annex amb nous continguts, tant documentals com gràfics, a càrrec d'experts i historiadors, així com dels propis membres de l'Agrupació Ripollet Natura. Aquells que estiguin interessats en adquirir el llibre, podran fer la seva reserva el proper 20 d'abril, durant el Sant Jordi a la Rambla, al Racó de les lletres locals. Les persones que reservin la reedició del llibre, obtindran un descompte.

R.H.