Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal elabora el Pla d'Acció Comarcal

El Consell Comarcal del Vallès Occidental està elaborant el Pla d'Acció Comarcal (PAC) que esdevindrà el pla estratègic de la comarca amb l'horitzó de l'any 2011. Aquest Pla tindrà en compte tots els serveis que actualment es porten a terme, tant pels ajuntaments de la comarca com directament a la ciutadania. Per això, la primera fase d'elaboració consisteix en una diagnosi de la comarca, que es farà en un primer moment a través d'una ronda d'entrevistes als ajuntaments de la comarca.

El Consell compta amb el suport de l'empresa OPS Factoria de Serveis, SCCL que iniciarà les properes setmanes les trobades amb cada un dels ajuntaments. A través de les entrevistes s'haurà de tractar les actuacions que es fan des del Consell Comarcal, les valoracions que han fet al llarg del temps de les mateixes i les expectatives que tenen els ajuntaments del Vallès Occidental envers la tasca de l'ens supramunicipal.

El PAC haurà de recollir les actuacions que realitza el Consell Comarcal però també les necessitats futures. En aquest sentit des del Consell s'apunten algunes línies d'actuació, basades en actuacions que es porten a terme actualment i en aspectes demogràfics i sobretot emmarcades en dos gran sectors de treball: les línies d'actuació comarcal en l'àmbit dels serveis a les persones i les línies d'actuació comarcal que facin referència al territori, així com al seu àmbit socioeconòmic.

F.R.