Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preparatius per al nou curs 2008-2009

El passat 25 de març pares i mares de Ripollet van presentar les sol·licituts perquè 536 nens i nenes en edat escolar comencin P-3 el curs 2008-2009. El proper 26 de maig els centres educatius faran públiques les llistes definitives d'alumnes admesos i entre el 9 i el 13 de juny començaran les matriculacions.

D'altra banda, la Llar d'Infants Municipal, La Rodeta de Molí també farà jornada de portes obertes el proper 8 i 9 d'abril, a partir de 2/4 de sis de la tarda. Les sol·licituds es podran realitzar entre el 6 i el 16 de maig, al CIP. Entre els dies 22 i 27 de maig es realitzarà la publicació de les llistes i el sorteig de places. Finalment, el 30 de maig es faran públiques les llistes d'alumnes admesos i entre el 9 i el 13 de juny es podrà matricular als alumnes.

Beques
A partir del 14 d'abril s'obrirà també el període de petició de beques de menjador i llibres. La documentació s'ha de fer arribar a l'OAC, als centres educatius o al Departament de Serveis Socials.

Consell Escolar Municipal
A principi del mes de març es van realitzar dues sessions de les comissions d'Ensenyament i de Serveis. A aquesta darrera es va posar sobre la taula el tema de la construcció d'una cuina central per a totes els centres, que es troba en procés d'estudi, degut a la desvinculació de dos centres respecte al projecte i a l'encariment de l'obra.
Quant a la Comissió d'Ensenyament del Consell Escolar Municipal, els temes més destacats van ser la presentació de la campanya ‘A peu a l'escola', que es realitzarà de forma transversal amb la Policia Local i al Regidoria de Medi Ambient. El primer centre on es començarà la prova pilot serà l'Anselm Clavé i pel curs vinent es proposarà per a tots els centres. L'objectiu és que el trànsit de les zones escolars sigui més fluït.