Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis Socials realitza un nou cicle de xerrades per a pares i mares

El departament de Serveis Socials ha organitzat un any més el cicle de xerrades per a mares i pares dels escolars de Ripollet, en el marc del Programa d'Educació per a la Salut i prevenció de les drogodependències. L'objectiu d'aquestes xerrades, a càrrec de la psicòloga Sílvia Martínez, és poder intercanviar i compartir experiències relacionades amb l'educació dels nens i nenes.

Fins el moment, ja s'han portat a terme 3 de les 9 xerrades programades, corresponents al cicle infantil. En aquestes sessions s'ha parlat d'hàbits bàsics, l'autonomia dels nens, la relació amb els altres i els límits i les normes. El 16 d'abril s'iniciaran les del cicle inicial i mitjà, on Martínez parlarà de comunicació entre pares i fills, mentides, hàbits d'estudi, l'autoestima i les pors i el tems de lleure. Amb els pares i mares d'alumnes de cicle superior es tractaran temes com els canvis en la preadolescència, la importància dels amics, la prevenció del consum de drogues i el canvi a l'ESO.

Les xerrades es realitzen els dilluns i dimecres, a la sala de plens de l'Ajuntament, entre les 15.15 i les 16.45 hores. Per a més informació, poden dirigir-se al Departament de Serveis Socials (tel. 93 504 60 07).

R.H.