Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de la localitat francesa de Set visiten Ripollet

Gairebé una trentena d'alumnes de l'IES Can Mas han tingut la oportunitat, durant el mes d'abril, de realitzar un intercanvi amb els alumnes del Lycee Joliot Curie, de la localitat francesa de Set. Tots ells han compartit experiències i tradicions i han conegut el sistema educatiu de l'altre país.

El passat dijous, 10 d'abril, va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Ripollet la recepció oficial que l'alcalde, Juan Parralejo, va fer als alumnes francesos. Parralejo va explicar que trobava molt positiu que els joves coneguin altres realitats.
Durant la recepció, es va fer un intercanvi d'obsequis i els alumnes es van endur a casa un llibret editat per la regidoria d'educació sobre el Ripollet històric.
Els alumnes de Ripollet van passar tres dies a la localitat francesa de Set i els alumnes francesos van visitar Ripollet, també durant tres dies. L'objectiu és que tots ells coneguin el sistema educatiu dels respectius països, així com les seves tradicions i el seu valor històric.Després de l'acte es va oferir a tots els assistents una xocolatada al pati de l'Ajuntament.

FOTO: Els alumnes a la Sala de Plens de l'Ajuntament.


L.P.