Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Res com el Vallès celebra el 50è programa en antena

Res com el Vallès, el programa radiofònic del Consorci de Turisme del Vallès Occidental que es produeix i distribueix des de Ràdio Sabadell 94.6, celebra aquesta setmana el seu programa número 50 en antena. Actualment són 9 les emissores municipals de la comarca que emeten el programa, en una experiència gairebé única a Catalunya, entre elles Ripollet Ràdio on es pot escoltar tots els dissabtes a les 12 del migdia.

El programa està produït i presentat pel periodista Francesc de la Torre, i va néixer el mes de maig de 2007 amb la voluntat de divulgar i promocionar l'oferta turística del Vallès Occidental. El programa fa cada setmana un repàs de l'actualitat turística del Vallès Occidental, fent propostes i donant a conèixer el patrimoni natural, gastronòmic i cultural de la comarca. A més i amb la col·laboració del col·lectiu de cuiners Cuina Vallès, cada quinzena es planteja un enigma, que els oients poden respondre via SMS i via correu electrònic i guanyar un àpat a un dels restaurants del col·lectiu.

Res com el Vallès es distribueix també pel sistema de podcàsting, que permet la subscripció a continguts sonors via Internet, de manera que les diferents edicions del programa es descarreguen sistemàticament i automàticament als ordinadors dels usuaris. Per aprofitar el sistema de podcàsting cal disposar de la darrera versió dels navegadors convencionals o bé de programes com iTunes.

F.R.