Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini de sol·licituds de beques per al curs 2008-2009

Des del proper 14 d'abril i fins el dia 30, restarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a la recepció d'ajuts per a menjador, llibres o material escolar per al curs 2008-2009. Les peticions s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres, de 8 a 19 hores, o els dissabtes, de 10 a 12.30 hores.

En tots els casos, per a la seva tramitació, cal presentar certificat o justificant de convivència, acreditació de la situació laboral, justificant de despeses d'habitatge, certificat de bens i fotocòpia del DNI dels pares. D'altra banda, en cas d'atur, s'ha de presentar certificat de l'Oficina de Treball de la Generalitat. També cal aportar certificat acreditatiu en cas de separació dels pares. Per últim, si no es té cap ingrés, cal fer una declaració personal d'activitats laborals i ingressos econòmics de què es disposin.
Les instàncies es poden descarregar a través de la web municipal, o recollir a l'OAC (c. de Balmes, 2), Serveis Socials (c. de la Salut, 1) o els CEIP de Ripollet.

R.H.