Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segona sessió de jardineria ecològica al Centre Cultural

Més de 70 persones van participar el passat dimecres a la primera jornada sobre jardineria i conreu ecològic, amb el títol Introducció a la jardineria sostenible, que es va dur a terme al Centre Cultural. Avui, 9 d'abril, tindrà lloc la segona part de les jornades, a partir de les set de la tarda.

La conferència, impartida per Carles Herrera, va ser molt participativa i els assistents van poder fer totes les consultes que van voler sobre les qüestions que més afecten a les seves plantes. A la segona sessió, Carles Herrera tornarà a parlar sobre les plantes a casa i farà una breu introducció sobre els residus generats i les possibilitats de realitzar un compostatge casolà.

La regidora de Medi Ambient i Salut Pública, Gemma Edo, va valorar molt positivament la participació en aquesta primera jornada i vol animar a la ciutadania a assistir a les activitats programades per aquesta primavera. D'altra banda, el passat dijous, 3 d'abril, es va inaugurar a la Casa de Natura una exposició sobre fotografia de natura de l'Associació Afocer que es podrà visitar fins finals de primavera i on els fotògrafs Castro, Semper, Buxó, Mimó i Serrano presentaran les seves obres. Aquestes activitats formen part de l'Agenda de Primavera que organitza la Regidoria de Medi Ambient juntament amb la Casa de Natura.

F.R.

Foto:
- Carles Herrera durant la xerrada.