Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació de Veïns de Sant Andreu organitza la segona edició dels Jocs Florals del barri

Per segon any consecutiu, després de la bona rebuda del certamen de l'any passat, l'Associació de Veïns del Sant Andreu ha presentat les bases dels Jocs Florals per aquest Sant Jordi 2008. Per l'edició d'enguany també han comptat amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del barri de Maragall.

El passat dilluns, 7 d'abril Maria Teresa Martin i Juan Bernal, de l'A.V. de Sant Andreu, conjuntament amb José Luís Suarez, de l'A.V. de Maragall, Ferran Tornel, regidor de Cultura i Gema Edo, regidora de Medi Ambient van presentar les bases d'aquest any. L'associació va començar les activitats de Sant Jordi el passat 27 de març també amb la segona edició de la Tarda Poètica, organitzada per l'associació i presentada per Pilar Falcón, directora del programa de ràdio Nit Poètica.

El concurs està obert als veïns dels respectius barri de totes les edats, que poden optar als premis de poesia i narrativa tant en català com en castellà. Els treballs poden tenir una extensió màxima de quatre cares de DinA4. Els textos s'han de fer arribar, amb pseudònim, a la seu de les dues associacions: AV Sant Andreu, carrer de Rafael Alberti, 2; AV Maragall, carrer de Maragall, 7. El termini és el proper 14 d'abril i l'entrega de premis se celebrarà el proper 23 d'abril, a dos quarts de set del vespre, al Centre Cultural.

Els membres de l'associació es van mostrar molt agraïts amb totes les persones que estan col·laborant amb l'organització del certamen, així com amb les diferents institucions que participen amb alguna aportació com l'Ajuntament de Ripollet, per mitjà del Patronat de Cultura i la Regidoria de Medi Ambient; la Diputació de Barcelona, la Junta de Andalucía, la Junta de Extremadura, el Coordinador de Cultura de Madrid, Expo Zaragoza 2008, Caixa de Sabadell, Caixa Manlleu i Panadería Mari, a part de la participació de l'AV de Maragall. A més, també es va avançar que pel proper Sant Jordi s'editarà un llibre amb els textos guanyadors l'any 2007 i 2008.

F.R.

Foto:
- D'esquerra a dreta: Juan Bernal, Maria Teresa Martin, Ferran Tornel, Jose Luis Suarez, Gema Edo, durant la presentació.