Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Lliçó guanya el primer premi del Concurs de Teatre Valentí Velilla

El passat diumenge, 6 d'abril, es va fer públic el veredicte del 6è Concurs de Teatre Valentí Velilla. El guanyador del primer premi va ser el grup Punt i Seguit Teatre de Terrassa amb la representació de La lliçó d'Eugène Ionescu. El jurat va valorar la sobrietat, contundència i precisió de la posada en escena. Amics del Teatre es va emportar el segon premi, dotat en 700 amb Això no és vida i el tercer premi, de 400 euros, va ser per L'opereta de les precioses de Molière del grup Acte Quatre.

La cerimònia, que va comptar amb la inauguració del regidor de Cultura Ferran Tornel i la clausura de l'alcalde de Ripollet Juan Parralejo, va ser presentada per l'actor Enric Company, que va començar l'acte amb un monòleg d'humor i, tot seguit, va presentar als guanyadors i els premis que es van anar entregant.

El jurat, que estava format per Laura Larrègle, Cristina Sirvent, Carme González i Soles Velázquez, va concedir també el trofeu a millor actor per Francesc Falguera, pel seu paper de professor a La lliçó, i un accèssit de 400 euros per Marta Colomina en el seu paper de la Ingènua a l'obra Això no és vida d'Amics del Teatre. El premi a la millor direcció va recaure en Eloi Falguera per la subtilitat en la direcció de La lliçó i finalment, el premi al millor muntatge va ser per L'opereta de les precioses. A més, també es va concedir el premi de votació popular pel públic de les obres que també va recaure en Això no és vida de la companyia local.

F.R.

Fotos:
- Tots els guanyadors amb el regidor de Cultura i l'alcalde.
- L'alcalde, durant la clausura.
- Marta Colomina, d'Amics del Teatre, recollint el premi.
- Enric Company, presentador de la cerimònia.