Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurat el Parc Ferran Ferré

El passat diumenge, 6 d'abril, es va inaugurar a Ripollet el remodelat Parc de Ferran Ferré, que compta amb una extensió d'uns 3.300 metres quadrats, i que ha quedat dividit en tres espais: una explanada, la plaça, i la zona de jocs infantils. L'obra ha tingut un cost d'uns 720.000 euros que ha pagat integrament la Mancomunitat. Durant la jornada d'inauguració els més petits van poder gaudir d'un castell inflable i es va oferir un aperitiu a tots els assistents.

També s'ha sanejat la vegetació i s'ha reemplaçat amb noves espècies de tipus mediterrani, més resistents i amb menys necessitat de reg. D'altra banda la il·luminació també s'ha intensificat i s'ha millorat el mobiliari urbà i els jocs infantils.
A l'acte hi van assistir Ramon Torra, director de Serveis Tècnics de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, que va voler recordar que aquest parc es va construir en honor a la feina feta per Ferran Ferré, regidor del primer ajuntament democràtic de la població i que va lluitar per les llibertats de Ripollet.