Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la nova temporada d'Esport als Parcs de Ripollet

El Patronat Municipal d'Esports, conjuntament amb la Regidoria de Joventut i la d'Educació, han endegat, per segon any consecutiu, la iniciativa 'Esport als Parcs' adreçada a joves de 12 a 18 anys. El programa consisteix en l'organització de jocs amb continguts educatius i integradors, i que es realitzaran d'abril a juliol, tres cops per setmana: els dilluns al Parc de la Maragall, dimecres al Parc Massot i divendres al Parc 1er de Maig.

Esports als Parcs és una de les activitats que forma part del Pla educatiu d'Entorn i que converteix l'esport en una eina educativa i de sociabilització. L'edició passada va tenir una mitja de 17 participants per sessió, cosa que ha estat valorada molt positivament per totes les Regidories que treballen conjuntament en aquesta iniciativa.
Durant les sessions es realitzen principalment partits de bàsquet, futbol i voleibol tot i que està previst que en un futur s'incorporin altres disciplines esportives més properes a les cultures que conviuen a Ripollet.
Totes les activitats són gratuïtes i l'objectiu és poder arribar a tots els joves de Ripollet. Per aquest motiu es farà difusió d'aquesta iniciativa als instituts, als Punts d'Informació Juvenil, a les associacions de veins de Can Mas i Maragall i a l'Esplai la Gresca. Enguany, un dels reptes és acostar-se més al col·lectiu femení, que en l'edició passada va participar molt poc en aquestes activitats, tot i que hi era present com a espectador. El pressupost d'Esport als Parcs és de 44.000 euros.

L.P.